Kauneusklubin testissä Rausch, Naturativ ja -417

Rausch

Rausch Kamomilla-Amaranth shampoo vahvistaa ja pehmentää vaurioituneen hiuksen rakennetta sekä antaa hiuksille elastisuutta ja kiiltoa. Kamomilla rauhoittaa kuivaa hiuspohjaa ehkäisten ja lieventäen ärsytystä. Pesevänä aineena toimii luonnon saponiini-kvillajakuori. Sopii myös vaaleille hiuksille. Ei sisällä silikoneja eikä parabeeneja. 200 ml

Hinta 17,20 €, sh. 20 €

Rausch Amaranth hoitoaine antaa vaurioituneille hiuksille jäntevyttä ja kiiltoa. Korjaa hiusrakennetta ja parantaa elastisuutta. Sisältää hiuksia suojaavaa amaranth-öljyä, rauhoittavaa kamomillaa ja ravitsevaa kvinoaa. Hemmottelee ylellisellä ja raikkaalla tuoksullaan. 200 ml

Hinta 17,20 €, sh. 20 €

Rausch Amaranth Repair Serum sisältää amaranth-, argan- ja abyssinian öljyjä. Todellinen tehoseerumi korjaamaan ja suojaamaan erittäin kuivia ja katkeilevia hiuksia. Voidaan käyttää naamiona ennen pesua tai pesun jälkeen kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. 30 ml

Hinta 24,30 €, sh. 26,50 €


Rausch testaajien arvostelut

Hiuspohjani on helppohoitoinen, eikä oireile. Pitkien hiusteni latvat ovat kuitenkin auringon, meriveden ja kihartimen jäljiltä kuivan ja rasittuneen tuntuiset. Normaalisti käytän tavallisia markettituotteita hiusteni hoitoon.

Shampoo oli mielestäni hieman liian tahmainen ja saippuainen, mutta pesi silti hiukseni hyvin. Hoitoaineen koostumus oli hyvä ja se levittyi helposti hiuksiini. Hiukset eivät kuitenkaan pesun jälkeen tuntuneet mielestäni tarpeeksi sileiltä. Tämän korjasi kuitenkin Repair Serum, joka oli minulle mieluisin kokeiltava. Se teki hiuksista sileät, helposti käsiteltävät ja hyväntuoksuiset. Tätä tuotetta suosittelisin ystävilleni.

Essi, 24 v.

Shampoo 3
Hoitoaine 4
Repair Serum 4


Hiuspohjani ei ole herkkä eikä oireile, mutta hiusteni latvat ovat varsinkin kesällä hieman kuivat.

Shampoo ei mielestäni levittynyt tarpeeksi hyvin hiuksiini. Pakkauksen ulkonäkö kuitenkin miellytti silmää. Hoitoaine on tämän sarjan lempituotteeni. Se levittyi ja imeytyi hyvin, sekä kosteutti hiuksia tehokkaasti. Seerumi oli mielestäni todella riittoisaa, ja pieni määrä riittää hyvin pitkillekin hiuksille.

Klaudia, 23 v.

Shampoo 4
Hoitoaine 4
Repair Serum 4


Hiuslaatuni on aika karhea ja kuiva, mutta hiuspohjani ei ole herkkä eikä oireile. En suorista enkä föönaa hiuksiani usein, joten hiukseni eivät ole kuluneet. Pidän mahdollisimman luonnonmukaisesta kosmetiikasta.

Shampoo levittyi ja vaahdottui hyvin, sekä jätti hiukseni pehmeiksi ja ilmaviksi. Tuoksu voisi tosin olla vähän raikkaampi. Hoitoaine levittyi helposti, takut hävisivät helposti, eivätkä hiukset jääneet raskaan tuntuiseksi. Repair Serum toimi hyvin ja toi kiiltoa hiuksiini. Se auttoi latvojeni kuivuuteen ja teki hiuksista kiiltävän ja huolitellun näköiset.

Sonja

Shampoo 3,5
Hoitoaine 4
Repair Serum 4,5

 


 

Naturativ ja -417

Naturativ ecoAmpulli 1 on hyaluronihapposeerumi, joka sopii kuivalle ja kiristävälle iholle. Hyaluronihappo sitoo kosteutta tehokkaasti ihon pinnalle. Kosteuttavaa vaikutusta on täydennetty merisauniouutteella ja ruusuvedellä.

Seerumia levitetään ennen päivä- tai yövoidetta – pehmentämään, kiinteyttämään ja hoitamaan ihoa – ärtyneelle ja/tai kuivalle iholle. Seerumia voidaan käyttää myös kostuttavana ja tasoittavana meikin pohjana kasvojen ja kaulan alueille. 30 ml

Hinta 48,90 €, sh. 57,60 €

-417 Immediate Miracle Beauty Sleeping Cream on yövoide, joka yhdistää naamion kosteuttavan vaikutuksen sekä kosteusvoiteen elvyttävän vaikutuksen. Ainutlaatuinen yhdistelmä Kuolleenmeren mineraaleja sekä vitamiineja vähentävät samean, väsyneen ihon merkkejä ja edistävät ihon uudistumista. Voi käyttää sekä yövoiteena että naamiona. 50 ml.

Hinta 99,30 €, sh. 131 €


Naturativ ja -417 testaajien arvostelut

Talvisin ihoni on pintakuiva ja kiristävä, kesäisin normaali sekaiho. Ihoni on muuttunut iän myötä herkemmäksi. Käytän säännöllisesti kasvovoiteita, mutta seerumi nyt ensimmäistä kertaa.

Naturativin seerumi oli suosikkini! Iho tuntui levityksen jälkeen sileältä, eikä tuote jättänyt kiristävää tunnetta iholle. Tuoksu on neutraali, mutta ei minun makuuni. Pipetillä oli helppo annostella tuotetta. Tuote täytti lupauksensa; alussa kiristävä ja polttavasti kutiseva iho ei oireillut enää testijakson päätyttyä.

-417 yövoide oli kevyen tuntuinen, eikä tästä syystä ehkä sovellu talvisin kuivalle iholle. Se kosteutti kuitenkin minun ihoani riittävästi. Parasta tuotteessa oli koostumus ja tuoksu, ja ihoni tuntui pehmeältä levityksen jälkeen. Pidän kuitenkin itse enemmän pumppupulloista, kuin purkeista, joten siitä pieni miinus.

Riitta, 39 v.

Naturativ ecoAmpulli 1 seerumi 5
-417 Miracle Immediate Beauty Sleeping Cream 4


Ihoni on herkkä ja minulla on ruusufinni. Hoidan ihoani säännöllisesti, mutta kaikki kokeilemani tuotteet eivät sovellu minulle.

Seerumi oli todella miellyttävä käyttää. Erityisesti meikin teko onnistui hyvin, kun käytin seerumia meikin pohjustuksessa.

Yövoide tuntui miellyttävältä iholle, ja iho oli käytön jälkeen sileä ja kimmoisan tuntuinen. Mielestäni tuote antoi parhaan lopputuloksen, kun sen levitti saunanraikkaalle, kostealle iholle. Suosittelen molempia tuotteita ikääntyvälle iholle.

Anita

Naturativ ecoAmpulli 1 seerumi 5
-417 Miracle Immediate Beauty Sleeping Cream 5


Ihoni ei ole herkkä, mutta ilman kuivuus vaikuttaa siihen suuresti. Käytän säännöllisesti eri valmistajien ihonhoitotuotteita.

Molempien tuotteiden vahvuus oli hyvä imeytyminen. Tuoksua pitäisi kuitenkin mielestäni molempien kohdalla kehittää miellyttävämmäksi.

Anna-Maria, 43 v.

Naturativ ecoAmpulli 1 seerumi 4
-417 Miracle Immediate Beauty Sleeping Cream 4